Om oss

Solheim Gjerdenett AS ble grunnlagt i 1917, og har vært i drift i de samme lokalene frem til i dag.

Vi har gått fra å være en liten familiebedrift, frem til 1982, hvor vi jobbet oss mot å bli et aksjeselskap med 14 ansatte. Solheim Gjerdenett AS er en godkjent opplæringsbedrift for Hordaland Fylkeskommune.

Vi kan montere alle våre produkter og er konkurransedyktige på de områdene vi arbeider innenfor. Vi tilbyr komplette sikkerhetsløsninger skreddersydd for industri- og privatmarkedet.

Tradisjonsrik gjerdefabrikk med lang erfaring

Solheim Gjerdenett er en virksomhet med en lang historikk og den lengste erfaringen med gjerder og porter i Hordaland. Solheim Gjerdenett ligger under Garda Sikring paraplyen, og er datterselskap av Systemsikring som er den markedsledende produsenten av gjerder, porter og rekkverk i Stavanger og Kristiansand. Solheim Gjerdenett og Systemsikring er TransQ kvalifisert og leverer gjerder til de største prosjektene i Bergen, Stavanger, Jæren og Agderfylkene. For å bestille gjerder i Stavanger kan du besøke vår partner på: www.systemsikring.com

Bredt utvalg skreddersydd etter kundens behov

Vår evne til å skreddersy sikringssystemer etter kundens ønsker og behov gjør oss til den markedsledende leverandøren innen områdesikring og adgangskontroll i Hordaland. Det er ingen tilfeldighet at entreprenører, offentlige virksomheter, bedrifter og privatpersoner foretrekker våre løsninger.

 Sertifiseringer og godkjenninger

Solheim gjerdenett benytter erfarne fagfolk som får grundig kursing og opplæring, for å kunne montere gjerder og porter på alle områder, som feks. jernbane, flyplasser, veger, trafo og høy risiko objekter. Vi har lengst erfaring i bransjen med høy kompetanse innen alle former for områdesikring. Vi har 100 % fokus på sikkerhet og kan vise til omfattende referanseprosjekter over hele Vestlandet.

  • Startbank
  • Statnett kvalifisert leverandør
  • Transq kvalifisert leverandør til Jernbaneverket
  • Professional Betafence installer
  • CE / EN ISO / TÜV kvalitet
  • ISPS koden

Fornuftige priser, størst utvalg, høy kvalitet og god service

Vårt mål er å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktig pris og kort leveringstid. Vi fører kun velrennomerte produktserier som tilfredsstiller krav til høy sikkerhet og god kvalitet. Våre produkter er skreddersydd for norske værforhold og oppfyller kvalitetsnormer som TÜV, EN/ISO. Vår galvanisering og pulverlakkering er kjent for ekstrem høy kvalitet og minimum 10 års fabrikasjons garanti.

Go top

Til toppen