Tjenester

Montasje

Vi tilbyr montasje og reparasjon av de fleste type gjerder og porter. Vår effektive og serviceinnstilte montasjeavdeling har god og fagmessig kompetanse for montasje av de fleste type gjerder og porter. Vi monterer Cyclefoam Støyskjermer, flettverksgjerder, tregjerder, rekkverk og trapper, elektriske eller manuelle sving- eller skyveporter, veibommer og pullerter.

Gratis befaring | Intet oppdrag er for lite!

Reparasjoner og restaurering

Solheim Gjerdenett AS tilbyr profesjonell service og reparasjon på de fleste porter og bommer med automatikk. Vi benytter vår faste elektriker på automatikk, og ved mekanisk stopp rykker vår servicemekaniker ut og utfører funksjonstester på alt fra motorer til fotoceller, klemlister og deteksjonssløyfer.

Vi gjør mer enn å bare montere nye gjerder. Vi tetter hull, sveiser, retter og skrur og sørger for at din port eller ditt gjerde ser presentabelt ut igjen. Ønsker du å forhøye gjerde, undertette, flere rader piggtråd ja hva som helst, så utfører vi arbeidet raskt og effektivt til en fornuftig pris

Serviceavtaler

Vi har utformet en detaljert service avtale for våre kunder som er basert på en svært grundig gjennomgang av alt elektrisk utstyr samt alle funksjonelle deler som tannhjul, klemlister, fjærer, etc. Etter service får kunden en detlajert rapport som beskriver hva som eventuellt bør skiftes/endres.