Sykkelstativ

Vi fører et stort utvalg av sykkelstativ og trygge sykkelskur med preg av pent design og høy kvalitet. Innovativt og robust alternativ for trygg og oppbevaring av sykler, hindrer tyveri og hærverk. Det stjeles 150 sykler hver dag eller ca 10 sykler hvert tiende minutt, fysisk sikring og robuste sykkelstativ er blant de mest forebyggende tiltak.

SIDEN ER UDNER OPPFØRING, KONTAKT OSS FOR MER INFO/BROSJYREMATERIELL

SAFEBIKE SYKKELBØYLER – Tyverisikker sykkelbøyle for låsing av både ramme og hjul

Beskrivelse: Høyde over bakken ca 0,9m , galvanisert stålrør med diameter Ø48mm.

Meget praktiske moduler – velg mellom 3 / 5 eller 6 plasser pr stativ –

Modul sykkelstativ er allsidig og økonomisk for skoler, treningssenter, bedrifter og offentlige arealer for å nevne noe. Stativene kan skjøtes sammen eller forankres i bakken som de er. Leveres i en eller tosidig variant:

Ensidig variant: Her med 6 plasser pr stativ:

Kan leveres med 45 grader skrå venstre eller høyre:

SINUS SYKKELSTATIV :

Leveres i 3 ulike modul størrelser a 3 5 eller 7 plasser.

DOBBELDEKKER – To etasjers sykkelparkering

UNIVERSAL BØYLE – PLASSBESPARENDE OG ØKONOMISK SYKKELBØYLE

Solide og diskre sykkelbøyle med bredde på ca 30 cm og høyde på ca 1m., varmgalvanisert stålrør på Ø 48 mm-. Meget godt egnet for sikker og trygg låsing av sykkelrammen. Hver bøyle kan gi plass til 2 sykler, en på hver side. Markedets rimeligste utgave.

SHEF – Robuste sykkelbøyler for trygg låsing av sykkelrammen, som stativ eller nedstøp

Pent og trygt sykkelstativ som forebygger tyveri da sykkelrammen låses. En bøyle gir plass for 2 sykler, en på hver side. Et rimeligere alternativ til andre typer frittstående sykkelstativ. Leveres i galvanisert og pulverlakkert utførelse.

Kan også leveres som sammenhengende stativ for opptil 10 sykler. (5 bøyler pr rack)

ML90 – Økonimisk og tradisjonellt sykkelstativ med valgfritt antall plasser, opptil 12 sykler i et stativ. Rimelig løsning!

Meget populært sykkelstativ som egner seg godt på skoler, borettslag, bedrifter osv. Kan boltes fast eller benyttes som flyttbar utgave, vi lager valgfritt antall plasser i galvanisert eller pulverlakkert utførelse.

SYS Sykkelpullert – Robust og populært sykkelstativ for låsing av opptil 2 sykler. Låser hele sykkelrammen.

Innovativ sykkelpullert av robust, tykt flattstål med lomme i toppen for låsing av sykkelrammen. Leveres med praktisk armeringsjern og fotplate for nedstøp.

ECO -Sykkelskur med integrert sykkelstativ – Velg mellom 5 eller 8 plasser.

Meget økonomisk og estetisk sykkelparkering.

Standard lengde er 4,1m eller 5m – Kapasitet pr skur = ca 10 sykler – Flere skur kan bygges sammen. Det kan også leveres port løsning for ekstra sikkerhet.

WDL = Vår mest solgte og allsidige sykkelskur med retro preg som fint kan bygges på ved behov for utvidelse. Økonomisk løsning med valgfritt sykkelstativ. Plass til opptil 10 sykler i hver enhet, flere skur/enheter kan bygges sammen. Standard lengder pr skur 4, 5 eller 6m.

Moderne linjer som etterligner et løvblad. Robust konstruksjon med attraktivt design som passer inn i de fleste omgivelser. Lengde 4 – 5m

Visste du at det sjteles over 150 sykler i Norge, hver eneste dag?

Nylofor stålgitter er utmerket som kostnadseffektiv sykkelbod – Robust med mange egenskaper:

Fysisk sikring er det beste og mest effektive tiltak mot sykkeltyveri og hærverk. Nylofor er et komplett og praktisk system som kan leveres med låsbare porter og i valgfri størrelse tilpasset deres behov. Hvert element har en lengde på 2500 mm men kappes enkelt til hvor det er kortere strekk. Et meget kostnadseffektivt og rimelig alternativ.

Sykkel innhegning med kodetastatur – Effektivt tilatk mot sykkeltyverier og hærverk!

Skolen reduserte sykkeltyverier dramatisk etter Nylofor sykkelbod ble montert:

Kan leveres med mangfoldige port og lås systemer – Kodelås, kortleser, nøkkel + +

Velg Sykkelstativ