Støyskjerm

Markedets mest absorberende støyskjerm? Leverers i flere flotte stiarter til fornuftig pris.

NB. Vi har ikke kapasitet til å utfylle søknader , nabovarsel osv. Dette må du har ordnet selv på forhånd før du kontakter oss.

Vi kan tilby flere unike konsept innen støyskjerming, hvert konsept har sine særegne kvaliteter enten man ønsker naturskapte løsninger av jord og stein eller komplette og fleksible støyskjerm moduler. Vi kan vise til flere fornøyde kunder som blant annet hundekennel, industrien og Jernbaneverket. Les mer om de ulike typene støyskjerm og kontakt oss for en gratis befaring og et uforpliktet pristilbud, vi tilbyr både salg og montasje. Vi har topp moderne maskinpark som sørger for rask montering!

 • Vår støyskjerm absorberer støyen , det vil si at den “suger” opp støy fremfor å reflektere / videresende støy
 • Noistop modulene monteres lekende lett og skaper estetiske og trivelige omgivelser uten støy
 • Meget prisgunstig alternativ – Noistop er vesentlig rimeligere enn andre støyskjermer på markedet
 • Støyskjerm som leveres i flere unike stilarter – Nordisk furu med livslang impregnering uten miljøgifter
 • Meget høy kvalitet med minst 20 års holdbarhet, Skandinavias mest solgte støyskjerm!

PROSJEKTBILDER:

Modell: Madeira høyde 2,25 m ( 3 moduler i høyden 90 + 90 + 45 cm)

Modell: Elba, høyde 1,8m

Modell Ibiza høyde 2,25m, vertikal trefasade ( 3 moduler i høyden 90 + 90 + 45 cm)

Som en del av OSN gruppen har vi gleden av å kunne tilby en helt unik type støyskjerm som er rimeligere og mer støydempende enn andre løsninger på markedet. Modulbasert system sørger for raskere og mer kostnadseffektiv montering til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre treskjermer.

NoiStop Wood har kombinert utsøkt skandinavisk design med god lyddemping og lang levetid.

NoiStop Wood er den eneste støyskjermen fra RockDelta som kombinerer skandinavisk design med den effektive NoiStop steinullkjernen. Elementene er bygget opp som en sandwich-konstruksjon med kraftige horisontale trelister montert på aluminiumsflenser som samles rundt steinullkjernen. På den måten får vi en lett og smal konstruksjon hvor steinullkjernene utgjør et bærende element.

 • Demper støyen med 21 dB i henhold til EN-1793 og 24 dM i henhold til ISO717-1
 • Fasade i kraftige 15 mm trykkimpregnerte furulister
 • Nyutviklet topp-/bunndesign som sikrer enkel montering og et flott sluttresultat
 • Smal og lett konstruksjon gjør løfteutstyr overflødig ved installasjon
 • Bærende konstruksjon i aluminium og galvanisert stål sikrer lang levetid
 • Kan installeres i standardhøydene 135, 180, 225 og 270 cm
 • Elementene kan hver for seg gjøres kortere for perfekt tilpassing

Man kan velge mellom følgende modulstørrelser, som kombineres etter ønske:

Med en dybde på 17 cm passer elementene til montering på f.eks. 100 x 100mm trestolper eller større. Monteringen er svært enkel; modulene skrus fast på stolpene gjennom forborede beslag.

NoiStop Wood leveres i ulike modulstørrelser som gjør det enkelt og fleksibelt å bygge skjermen. Skjermelementene har en sandwich konstruksjon med horisontale trelister forran og bak med en kjerne av støyabsorberende steinull i midten.

Bilder til venstre viser to moduler i høyden, total høyde på 2m.

ELBA = Lekker horisontal trekledning – En soleklar vinner.

CAPRI = Nostalgisk og dekorativt

IBIZA = Klassisk vertikal kledning

MADEIRA – Elegant horisontal kledning med variert spalteåpning:

Velg mellom 2 størrelser av NoiStop Wood dører:

 • 180 x 100 x 12,8 cm
 • 225 x 100 x 12,8 cm

Dører leveres inklusive 3 stk nøkler.

NoiStop Wood er den eneste støyskjermen fra RockDelta som kombinerer skandinavisk design med den effektive NoiStop steinullkjernen. Elementene er bygget opp som en sandwich-konstruksjon med kraftige horisontale trelister montert på aluminiumsflenser som samles rundt steinullkjernen. På den måten får vi en lett og smal konstruksjon hvor steinullkjernene utgjør et bærende element.

Grønt gjerde for romslighet og ro

Slyng- og klatreplanter blir mer og mer populære og egner seg godt for planting ved støyskjermen. På selve skjermen kan plantene vokse høyt og dermed sørge for en grønn atmosfære selv i små hager med begrenset plass. Støyskjermen kan på den måten gi et inntrykk av romslighet – I tillegg til at den sørger for ro i hagen.

Uavhengig av om det skal plantes selvheftende klatreplanter eller planter som trenger espalier, er NoiStop støyskjerm det optimale grunnlaget.

Naturligvis klatring eller espalier planter

Mens virkelig selvheftende klatreplanter som trompetblomst, klatrehortensia, eføy, benved eller villvin fester seg til tregitteret ved hjelp av små luftrøtter, vil espalier-krevende klatreplanter som f.eks. roser og klematis trenge mer pleie fordi de må bindes fast til gitteret. Uavhengig av hvilken beplantning som velges, gir NoiStop støyskjerm deg full fleksibilitet. Man kan også med fordel dyrke forskjellige klatre-planter på samme sted. På den måten er det mulig å nyte en lengre blomstringstid og en vakrere hage.

Du trenger ikke lenger tenke på vind, men valg av beplantning til støyskjermen er selvfølgelig avhengig av hvor mye sol plantene får. Prinsipielt er det forskjell på hvor mye sollys planter tåler, og det er bare noen få klatreplanter som tåler fullt sollys om sommeren, som pasjonsblomst og trillingranke

Super rask og effektiv støyskjerming – Sparer deg for store utgifter på håndverker og material:

NoiStop Green støyskjerm bygger som alle andre NoiStop-produkter på prinsippet om høy ytelse og lang vedlikeholdsfri levetid. Støyskjermene (også kalt støygjerder eller støyvern) er tynne og finnes i forskjellige modulstørrelser så de passer inn i alle miljøer. De kan også brukes til utforming av for eksempel stille kroker i hagen.

Nå kan du legge vakre farger til hjemmet og hagen miljø. – Velg en farge som passer til ditt hus eller som passer inn med omgivelsene.NoiStop Colour er tilgjengelig i 4 standard farger: Hvit, antrasitt grå, svart og mosegrønn.

Skulle du ønske å sette en ekstra spiss på din hagen miljøet, kan du velge hvilken som helst RAL farge mot en liten ekstra kostnad. – Minimums bestillingmengde for Colour er 36m2.

White – RAL 9010 / Anthracite Grey – RAL 7016

Black – RAL 9005 / Moss Green – RAL 6005

En av de viktigste huskereglene for oppsettingen av en støyskjerm er at skjermen må være høy og lang – men det er også andre ting å huske på hvis lydabsorberingen skal bli effektiv.

1. Støyskjermen skal skjerme mottakeren mot støykilden. Derfor skal den være høy og lang. Kan ikke skjermen gjøres lengre, er det mulig å skjerme mot siden ved å bygge et hjørne.

2. Skjermen skal være tung og tett. Samtidig skal lyden helst absorberers, og det kan bare skje gjennom en diffusjonsåpen overflate. NoiStop støyvern absorberer gjennom spesialutviklet steinull som ligger bak den åpne overflaten av galvanisert stål.

3. Det er viktig at skjermen er helt tett mellom bakken og de nederste elementene. En effektiv løsning ved underkanten er å legge en liten jordvoll opp mot det nederste elementet, eller f.eks. avslutte med delvis nedgravde fliser eller fundablokke.

4. Bruker du trestolper til feste for skjermen, skal det helst være trykkimpregnert (Klasse A) furu, eller enda bedre: eik. Sager du i stolpene, er det lurt å behandle endevede

5. Husk å undersøke hva som finnes i bakken av kabler, gass- og andre ledninger før du begynner å grave. Et kart over ledningene kan du som oftest få gratis fra forsyningsselskapene.

6. For at støyskjermen skal stå imot vindtrykket, skal stolpene for en 1,80 m høy skjerm graves ca. 90 cm ned i jorden og eventuelt settes i et sementfundament. Det er lurt å sjekke grunnen på forhånd for å sikre at man bruker riktig fundamentering. Vi tilbyr nå en helt unik type

NYHET – Vi tilbyr en helt unik type sement som stivner etter et par minutter. En todelt pose blandes sammen og fylles i rundt hullet – ingen vann eller søl – Lekende lett!

7. Bruk pælebor eller pælespade til å grave hullene med – som oftest kan du leie pælebor hos ditt lokale byggvarehus.

8. Skal skjermen være høyere enn 1,80 m, er det en god idé å sjekke med naboer og kommune. Eventuelt kan skjermen plasseres lenger inn på tomta der det normalt er lov å bygge høyere.

9. NoiStop er velegnet til klatreplanter. Plantene vil etter hvert feste seg til gjerdets espalier. I starten er det lurt å binde dem opp og plassere dem i ønsket retning.

10. Hvis både du og naboene sjeneres av støy, kan dere med fordel slå dere sammen om et prosjekt. Det gir som oftest enda bedre støydemping ved at skjermen blir lengre og skaper en større skyggesone.

Beplantet støyskjerm

Velg Støyskjerm