Om Oss

Solheim Gjerdenett ble grunnlagt i 1917, og har vært i drift på samme plassen helt til idag. Her vil vi fortsatt være. Fra å være en liten familiebedrift frem til 1982 har vi langsomt bygget oss opp til et aksjeselskap med til sammen 14 ansatte. Solheim Gjerdenett AS er godkjent opplæringsbedrift for Hordaland Fylkeskommune. Solheim Gjerdenett AS er også medlem av Områdesikring Norge, OSN gruppen, en landsdekkende samarbeidsgruppe med avdelinger over hele landet.

Vi påtar oss montasje av alle våre produkter og er konkurransedyktige på de områder vi arbeider innenfor og tilbyr komplette sikkerhetsløsninger skreddersydd for industri og privat markedet.

Tradisjonsrik gjerdefabrikk med lang erfaring:

Solheim Gjerdenett er en virksomhet med lang historikk og lengst erfaring med gjerder og porter i Hordaland. Solheim gjerdenett er datterselskap av Systemsikring som er markedsledende produsent av gjerder , porter og rekkverk i Stavanger og Kristiansand. Solheim Gjerdenett og Systemsikring er TransQ kvalifisert og leverer gjerder til de største prosjektene i Bergen, Stavanger, Jæren og Agder fylkene. For å bestille gjerder i Stavanger kan du besøke vår partner på www.systemsikring.com

Bredt utvalg skreddersydd etter kundens behov

Vår evne til å skreddersy sikringssystemer etter kundens ønsker og behov gjør oss til den markedsledende leverandøren innen områdesikring og adgangskontroll i Hordaland. Det er ingen tilfeldoghet at entreprenører, offentlige virksomheter, bedrifter og private foretrekker våre løsninger.

SERTIFISERINGER OG GODKJENNINGER

Solheim gjerdenett benytter erfarne fagfolk som får grundig kursing og opplæring, for å kunne montere gjerder og porter på alle områder, som feks. jernbane, flyplasser, veger , trafo og høy risiko objekter. Vi har lengst erfaring i bransjen med høy kompetanse innen alle former for områdesikring. Vi har 100 % fokus på sikkerhet og kan vise til omfattende referanseprosjekter over hele Vestlandet.

  • Startbank
  • Statnett kvalifisert leverandør
  • Transq kvalifisert leverandør til Jernbaneverket
  • Professional Betafence installer
  • CE / EN ISO / TÜV kvalitet
  • ISPS koden

Fornuftige priser, størst utvalg, høy kvalitet og god service

Vårt mål er å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktig pris og kort leveringstid. Vi fører kun velrenomerte produktserier som tilfredsstilller krav til høy sikkerhet og god kvalitet. Våre produkter er skreddersydd for norske værforhold og oppfyller kvalitetsnormer som TÜV, EN/ISO. Vår galvanisering og pulverlakkering er kjent for ekstrem høy kvalitet og minimum 10 års fabrikasjons garanti.

Fornøyde kunder betyr mye for oss:

Medlem av OSN (Områdesikring Norge)

OSN GRUPPEN

osn_guide_2016-003

Hva er OSN?
Områdesikring i Norge – OSN er den første norske sammenslutningav firma innen bransjen og faget fysisk områdesikring.

Hvorfor OSN?
Bakgrunnen for etableringen av OSN er den stadig større sentraliseringen i næringslivet, øket krav til kvalitetssikring i bransjen og større konkurransekraft.

Gjennom OSN-fellesskapet har medlemmene større mulighet til å betjene de store rikskundene som stadig stiller strengere krav til effektivitet.

Stikkord som samkjøring på innkjøpssiden med bedre leveringsdyktighet, større produktsortiment, bedre kvalitetskontroll, konsulentbistand, kompetanseheving og felles referanselister hvor våre produkter levert og montert gjennom årtier kan beskues.

Hvem er OSN?
OSN er en sammenslutning av 7 firmaer fordelt over hele landet innen faget fysisk områdesikring. Våre firma har i mange tiår levert og montert gjerder, porter og avansert områdesikring i Norge.

Våre dyktige montører med lang erfaring i montasjearbeid står til disposisjon. Evnen til å kunne skreddersy løsninger for våre kunders ulike behov er en viktig årsak til vår suksess.

OSN representerer de mest betydningsfulle leverandører med lengst erfaring og den beste kompetanse innen vår bransje.

Med kontinuerlig produktutvikling er vårt mål å være den beste aktør på det norske markedet for salg av fysisk områdesikring med tilhørende avanserte systemer av portautomatikk og adgangskontroll.”