Hundegård

Hundegård elementer som monteres raskt og enkelt!

Hunden er skapt for aktivitet, de er nysgjerrige og elsker å være ute. Uteaktivitet gjør hunden roligere og mer avbalansert enn å være innendørs. Ute kan de se hva som skjer, de kjenner lukter og kan leve ut sin glede. Vår hundegård er utviklet for å skape trivsel og stor boltreplass uansett hvilken type hund du har.

Vår hundegård er av best tenkelige kvalitet og elementene er produsert av stiv og tykk gitter som gjør den stabil og trygg. Styr unna puslespill hundegård av tynn netting som kan medføre fare fof hunden din. Bruk heller noen kroner ekstra og invester i en skikkelig hundegård som holder seg like pent i flere tiår.

Robust og allsidig hundegård skreddersydd for norske forhold!

Solheim Gjerdenett AS tilbyr sannsynligvis den beste hundegården på markedet med samme galvanisering som finnes på lyktestolper. Hundegård elementene har en høyde på 1,8m og bredde på 1,2m og festes hurtig og enkelt med klammer som medfølger. Hundegården kan monteres frittstående men er også borret opp for innfestning i bakken.

Vår hundegård er av meget høy kvalitet i en klasse for seg selv og derfor blant Norges mest solgte hundegård med enkel montering, suveren overflate kvalitet og fornuftig pris.

KAMPANJE – TILBUD PÅ HUNDEGÅRD – Så lenge lageret rekker!

Komplett hundegård (9 elementer + 1 dør) KUN KR 6.300 ink mva.

Elementer og dører kan kjøpes enkeltvis utenom tilbudet:

Elementer = KR 650 pr stk med fester
Dører = KR 1350 pr stk med fester

Last ned pdf >>

For mer informasjon om våre produkter, ta kontakt med oss i Solheim Gjerdenett AS.

Velg Hundegård