Byggegjerde

Solheim gjerdenett har vestlandets største utvalg av byggegjerder til meget konkurransedyktige priser. Høy kvalitet og sikkerhet gjør at de fleste i byggebransjen foretrekker våre byggegjerder. Våre byggegjerder med runde hjørner er utviklet for å tåle mer og vare lenger enn andre byggegjerde i markedet. 75 % kraftigere og hver eneste byggegjerde utsettes for presstest på 100 KG før de får påført garanti stempelet. Spør oss gjerne om firmaprofilering, det finnes mange muligheter med din egen logo på gjerdene, byggegjerde lakkert i firmafarge, reklamebannere osv. Vi har også byggeplass porter med eller uten adgangskontroll.

Her er litt av vårt utvalg:

Vi tilbyr godkjent kantsikring for byggeplasser og nybygg. Enkelt system som monteres uten bruk av verktøy eller borring. Lekende lett og trygge løsninger. Ring 93453556 for mer info om dette produktet,

F1 byggegjerder er et kostnadseffektivt byggegjerde skreddersydd for veiarbeid og grøftesikring. Meget godt egnet som ledegjerde også ved arrangement eller messer. For ekstra sikkerhet anbefales refleks som kan festes til gjerdene.

KAMPANJE: Vi har kampanjetilbud på F1 byggegjerde i hele Mai måned! Kontakt oss for pris.

Høyde : 1200 mm Lengde : 2200 mm og 3500 mm

Entreprenørens klare favoritt som tåler mer og varer lenger enn andre typer byggegjerder grunnet kraftigere ramme med sterkere gitter og ekstra rør forsterkning på midten. Økonomisk og robust byggegjerde som leveres komplett med stein og festeklammer.

NYHET – Kan nå leveres lakkert i din firmafarge for unik profilering

Kraftigste byggegjerde i Bergen? Solide rammeprofil som tåler mer, varer lenger!

SPESIALPRIS – RIng 55 29 90 47 for kampanjetilbud komplett med miljøstein og festeklammer

Byens rimeligste byggegjerde som ivaretar krav til høy kvalitet. Vi senker prisen, ikke kvaliteten!

Kontakt oss for et godt tilbud i dag – Ring 55 29 90 47 – Vi har prisgaranti på byggegjerder

Høyde : 2000 mm Lengde : 3500 mm

Det orginale byggegjerde med kvalitet som ingen andre kan matche! Entreprenørene foretrekker solide byggegjerder som tåler mye og står stødig i vær og vind. F3 orginalen leveres kun av Solheim gjerdenett i Hordaland og leveres med solide føtter a 26KG samt ekstra rør på midten for ekstrem stabilitet og styrke under alle forhold. F3 er beviset på at byggegjerder ikke er ment som engangsbruk!

Byggegjerdene kfestes sammen med de formonterte skjøteklemmene som blir skrudd sammen. Skjøteklemmene kan justeres i høyden og kan derfor lett fordele ujevnheter i underlaget. Anvendelsesområder er f.eks byggeplasser og friluftsarrangementer.

STANDARD FESTEKLAMMER: Selges i sekker a 25 stk

SPESIAL KLAMMER – Med tilhørende nøkkel for økt sikkerhet, kan ikke åpnes av uvedkommende:

Bestselger! Praktisk transport og lagringspalle for byggegjerder som forenkler logistikk og forlenger holdbarheten på gjerdene. Tilpasset enkel stabling av 30 klosser i bunnen, og lomme for klammer. 30 sk gjerder stables stående ovebfor. Leveres med 4 løfteøyrer og gaffelinstikk. Tilbys kun av Solheim gjerdenett i Hordaland.

OSN KP30 – Leveres kun av Solheim gjerdenett i Bergen, praktisk kombikassett til kampanjepris:

TILBUD : Kontakt oss for kampanjetilbud!

Stadig flere foretrekker tette byggegjerder med begrenset innsikt til byggeplassen. Myndighetene har økt fokus på anleggsikring og spesifiserer oftere tette byggegjerder i reguleringsplanene. Gjerdene har en klatresikker fasade som gir god beskyttelse mot steinsprut, støv og støy. Meget anvendelig i urbane områder og tettbebygde strøk. Elementene har en lengde på 2,2m x høyde 2m.

Montering: Elementene kan leveres med klosser eller monteres inntil jordspyd (T-stolper) som slås ned i bakken. Benytter man jordspyd unngår man trafikkfarlige klosser i vegbanen.

B2 Tette stålplate gjerder med høyde på 2m eller 2,4m. Leveres med robust vindstøtte system:

B3 Halvtette byggegjerder med klatresikre masker på øvre halvdel. Kan kombineres med tette byggegjerder:

B1 – Tette lave byggegjerder for god skjerming langs veiprosjekter ol.

Vi tilbyr et enormt utvalg av tilbehør og ekstra utstyr for byggegjerder.

ANTI LØFTESIKRING – Bøyler med klammer hindrer at man kan løfte gjerde av klossen

Støttestag – Hindrer velt og farlige situasjoner, rimelig sikringstiltak:

Grindhjul for port elementer:

Porthengsler / løftesikring:

Piggtrådfester – For ekstra god sikkerhet, lovlig på byggegjerder høyde 2m

Dekkduk – Med maljer og strips – Kan leveres på sammenhengende rull a 20m

TG30 – Praktisk stålkassett for 30 klosser med låseskinne

Rotasjonsgrind med byggekortleser som loggfører all passasje i henhold til byggherre forskriften § 15 (krav til oversiktslister). Meget brukervennlig og trygt system som enkelt videreføres til neste prosjekt.. Flyttbar rotasjonsport av meget høy kvalitet. Leveres med LED lys indikator, innebygget LED sport lights i taket og komplett adgangskontroll.

Skyveport med plug and play konsept. Høyde 2m x 6 eller 7m lengde. Står på flyttbar betongsokkel. Enkel tilkobling med stikk kontakt konsept, effektiv kontroll og flyt på anlegget.

GSM styring for betjening med mobiltelefon eller byggekortleser etter eget ønske.

Rimelig plastnett av god kvalitet, kan leveres med eller uten refleks. Nettingen kan festes til grønne Multi stolper Ø18mm med spiss ende for enkel nedslåing.

Utviklet i henhold til anbefalinger fra Vegdirektoratet. Meget synlig gjerde for god trafikksikkerhet som forebygger risiko for skader og uhell. Elementene løftes nedi klossen og festes med hurtigkobling.

Brukervennlige sperregjerder høyde 1,1m x 2,5m med fast kråkefot. Kan lett flyttes ut av 1 person og festes med krok/øye uten bruk av verktøy. Tidbesparende og meget populært sperregjerde for vegarbeid og arrangement. Leveres med eller uten refleks.

Godkjent for store folkemasser, hindrer kollaps ved massivt press fra folkemasser. Foldbar låsepatent. Plattform sørger for vekt på riktig side av gjerde som fører til god stabilitet.

Praktisk sluse for billettkontroll – Fotballkamper, konserter, messer ol.

Tour de France – sperregjerde med innover fot for god sikkerhet i vegbanen:

Dette er en klar favoritt blant entreprenørene ettersom man enkelt flytter porten med videre til neste prosjekt. Portblad hektes på/av hengslene og portstolpene er nedstøpt i flyttbart betongfundament med løftekrok, leveres med kodelås.

Anleggsrekkverk klasse T2 er utvikelt med hensyn til optimal tafikksikkerhet og god estetisk linjeføring og energiabsorberende effekt. Passer utmerket til de fleste formål. Vi leverer T2 som påkjøringsvern av bygninger eller terminaler, og som moduler med gjerde, støyskjerm eller rekkverk, fast montert i valgfri høyde. Foretrekkes også som midtdeler av trafikkerte veger og anlegg.

Solheim gjerdenetts mobile portløsninger er utviklet for gjenbruk som sikrer et langsiktig og økonomisk system da portene enkelt flyttes videre til neste prosjekt. Vi kan tilby personporter og kjøreporter i flere prisklasser, komplett utstyrt med eller uten adgangskontroll/registrering.

Sesam heveport er den mest populære byggeplassporten som leveres med valgfri adgangskontroll. Porten er meget plassvennlig da portblader folder seg sammen når porten åpnes, den krever ikke mer enn ca 50 cm i åpen stilling. Sesamporten kan også leveres med din egen logo som sørger for unik og verdifull profilering på byggeplassen, som ses på lang avstand. Både Mesta, NCC, Veidekke, Hent og Obas foretrekker sesamporten med logo. Porten leveres i høyder opptil 2,5m med kjørebredde opptil 10m. Meget brukervennlig og med komplett adgangskontroll enten du ønsker å styre porten med mobiltelefon, kodetaster eller byggekortleser.

Porten krever liten plass når den står åpen og sørger samtidig for unik profilering, her med Veidekke logo:

Slipper kun 1 person inn og ut om gangen, kan leveres med enkel byggekortleser for å hindre uvedkommende. Som tillegg kan porten fullrigges med sentralenhet og styeboks som “overvåker” all trafikk inn og ut av anlegget. Et genialt verktøy hvis arbeidstilsynet eller skattemyndighetene kommer på inspeksjon, full kontroll på hvem som er inne på alegget. Logg og Lister kan enkelt printes ut ved behov. (sentralenhet krever strømtilførsel og internett tilgang, trådløst eller med kabel)

Dette er en klar favoritt blant entreprenørene ettersom man enkelt flytter porten med videre til neste prosjekt. Portblad hektes på/av hengslene og portstolpene er nedstøpt i flyttbart betongfundament med løftekrok, leveres med kodelås.

Komplett skyvegrind på flyttbar sokkel ferdig programmert med fjernstyring, komplett plug and play løsning som er skreddersydd for de fleste budsjett. Porten leveres på anlegget med stikk kontakt og fjernkontroll, klar til bruk umiddelbart! Kan også leveres manuell uten motor.

Bygeskilter kan du bygge selv raskt og økonomisk med våre quick clamp rør koblinger og varmgalvaniserte rør. Finnes i flere dimensjoner, mest brukt er 42, 48 og 60 mm. Et byggeskilt gir info om prosjektet og står gjerne montert på en betongsokkel med quick clamp fotplater og andre deler, alt etter størrelsen og utformingen på skiltet. VI tilbyr både salg av skilt materiell eller komplett leveranse med skilt! Vi har også gode priser på reklamebanner høyde 2m x 3,5m maljert, skreddersydd reklame for byggegjerder!

I henhold til myndighetenes krav må du til enhver tid har kontroll og oversikt over hvem som er på byggeplassen. Våre flyttbare portsystem kan leveres komplett med byggekortleser som registrerer all tilstedeværelse med egen pålogging via internett. Benyttes blant annet av Skanska i Sandnes sentrum.

Aktører som NCC, Skanska og Kruse Smith har innsett de mange fordelene med å benytte som adganskontroll på byggeplassen i henhold til arbeidstilsynets krav..

Velg Byggegjerde