Adgangskontroll

Solheim gjerdenett har et stort utvalg av adgangskontroll for kjøretøy og personell. Vi har lang erfaring og tilbyr kun kjente merkevarer med høy kvalitet og driftssikkerhet. Vi tilbyr meget konkurransedyktige priser og tilbyr markedets største utvalg av alt innen veibommer, adgangssluser, rotasjonsport og veisperrer.

Her presenterer vi litt av vårt utvalg, ring 55 29 90 47 for å få tilsendt PDF , befaring eller tilbud.

Utvendig personell sluse – Rotasjonsport

Modell BTX-300 – Robust, driftssikker og elegant

Denne rotasjonsporten leveres komplett med det beste og nyeste av teknologi. Innebygget LED lys i taket, LED piler som angir klarert passasje, manuell frikobling ved evakuering. Innebygget og beskyttet motor i taket.

Modell BYC-300 – Samme konsept som BTX-300 men med sykkepassasje.

Solheim gjerdenett fører et bredt utvalg av innvendige adgangssluser tilpasset alle typer adgangskontroll enten du ønsker å betjene med kort, kodetaster, knapp osv. Vi har sluser i alle prisklasser og variasjoner tilpasset ditt formål, enten du trenger adgangskontroll i en resepsjon, på et museum, i et badeanlegg, på en fotball stadion, i en TV stasjon , treningssenter eller kantine. Vi tilbyr høy kvalitet til fornuftige priser, ring oss på 55 29 90 47 for gratis befaring i dag.

Modell – Dreiesperre med 3 armer, 500 E

Modell – Dreiesperre med glassdører

Trygg og estetisk glass karusell med 3 roterende vinger. Kan leveres med svingdør i glass for rullestol osv.

Elegant svingdør karusell med herdet glass – Stålramme og søyler av børstet rustfritt stål

Modell hurtigsluse – Skyvedører i herdet glass

Manuell dreiesperre – Tillater kun passasje i en retning –

Benyttes ofte i butikker og restauranter. Rimelig og elegant dreiesperre som enkelt boltes fast i gulvet.

Magnetic er en økonomisk veibom som er fullstappet med intelligent teknologi. Bommene er 75 % mer strømsparende enn andre bommer og kan leveres med et stort mangfold av applikasjoner og tilbehør. Vi anbefaler stilfull LED belysning i bomarmen, rødt lys når bommen er nede og stengt, grønt lys når bommen er åpen.

Applikasjoner: LED lys i bomarm, LED tavle med rullende infotekst v

Velg Adgangskontroll